Thorbecke College korte tijd ontruimd door gaslek Merkelbachstraat Rotterdam

maandag 6 februari 2017 13:33

Rotterdam – Het Thorbecke College aan de Merkelbachstraat in het Lage Land is maandag korte tijd ontruimd geweest. Er werd een sterke gaslucht geroken waarop besloten werd om de 250 leerlingen naar buiten te brengen.

De brandweer kwam vervolgens met spoed ter plaatse. Al snel bleek de lekkage buiten het pand te zitten. De leerlingen konden daardoor weer terug de les in. Stedin heeft het lek afgesloten om de leiding te kunnen repareren.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Thorbecke College korte tijd ontruimd door gaslek Merkelbachstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Het Thorbecke College aan de Merkelbachstraat in het Lage Land is maandag korte tijd ontruimd geweest. Er werd een sterke gaslucht geroken waarop besloten werd om de 250 leerlingen naar buiten te brengen.

De brandweer kwam vervolgens met spoed ter plaatse. Al snel bleek de lekkage buiten het pand te zitten. De leerlingen konden daardoor weer terug de les in. Stedin heeft het lek afgesloten om de leiding te kunnen repareren.

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!