Felle brand in woning Burgemeester Le Fevre de Montignylaan Rotterdam

woensdag 8 februari 2017 18:29

Rotterdam – In een woning aan de Burgemeester Le Fevre de Montignylaan heeft woensdagmiddag een felle brand gewoed. Bij aankomst van de brandweer bleek het behoorlijk te branden waarna twee brandweerploegen de woning binnen gingen om de brand te bestrijden.

Bij de brand kwam veel rookontwikkeling vrij. De schade in de woning is groot en de woning is dan ook onbewoonbaar verklaard. Een aantal naastgelegen woningen zijn ten tijde van de brand ontruimd. Of zij schade hebben, is nog niet bekend. De oorzaak wordt nog onderzocht.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Felle brand in woning Burgemeester Le Fevre de Montignylaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In een woning aan de Burgemeester Le Fevre de Montignylaan heeft woensdagmiddag een felle brand gewoed. Bij aankomst van de brandweer bleek het behoorlijk te branden waarna twee brandweerploegen de woning binnen gingen om de brand te bestrijden.

Bij de brand kwam veel rookontwikkeling vrij. De schade in de woning is groot en de woning is dan ook onbewoonbaar verklaard. Een aantal naastgelegen woningen zijn ten tijde van de brand ontruimd. Of zij schade hebben, is nog niet bekend. De oorzaak wordt nog onderzocht.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!