Flinke brand in woongebouw stichting Zuidwester Oosthavendijk Middelharnis (GRIP 1)

Date:

Deel bericht:

Middelharnis – In het woongebouw van stichting Zuidwester aan de Oosthavendijk is in een slaapkamer vanmorgen een brand uitgebroken. Bij de brand kwam flink wat rook vrij en bewoners moesten worden geevacueerd uit het gebouw. Ze werden allen ondergebracht in het restaurant.

De brandweer schaalde op naar grote brand om meer mankracht ter plaatse te krijgen. Enkele personen moesten door ambulancepersoneel worden gezien, zij hadden rook ingeademd maar het bleek gelukkig mee te vallen. Ze hoefden niet naar het ziekenhuis.

- Advertisement -

De hulpdiensten hebben opgeschaald naar GRIP-1, dit is gebeurd om de coördinatie ter plekke goed te laten verlopen. De oorzaak van de brand is nog niet bekend en wordt onderzocht. Hoe groot de schade is wordt nog uitgezocht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd