Forse schade en een gewonde na ongeval IJsselmondselaan Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Op de kruising IJsselmondselaan en de Abram van Rijckevorselweg heeft dinsdagavond een fors ongeval plaatsgevonden. Drie voertuigen botsten op elkaar waarna er veel schade ontstond. Één persoon raakte gewond bij de aanrijding.

Drie voertuigen en een aantal palen moesten het bij de aanrijding ontgelden. De gewonde is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht. Vanwege het ongeval was de weg richting Capelle aan den IJssel vanaf de snelweg afgesloten.

- Advertisement -

Medewerkers van Handhaving hebben vervolgens hard gewerkt om de weg weer toegankelijk te maken voor het verkeer. Ook een lichtmast moest door het ongeval compleet worden verwijderd. Een paal van een verkeerslicht raakte ook fors beschadigd. Het wegdek is vervolgens ook gereinigd.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd