Forse schade en een gewonde na ongeval IJsselmondselaan Capelle aan den IJssel

woensdag 8 februari 2017 09:36

Capelle aan den IJssel – Op de kruising IJsselmondselaan en de Abram van Rijckevorselweg heeft dinsdagavond een fors ongeval plaatsgevonden. Drie voertuigen botsten op elkaar waarna er veel schade ontstond. Één persoon raakte gewond bij de aanrijding.

Drie voertuigen en een aantal palen moesten het bij de aanrijding ontgelden. De gewonde is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht. Vanwege het ongeval was de weg richting Capelle aan den IJssel vanaf de snelweg afgesloten.

Medewerkers van Handhaving hebben vervolgens hard gewerkt om de weg weer toegankelijk te maken voor het verkeer. Ook een lichtmast moest door het ongeval compleet worden verwijderd. Een paal van een verkeerslicht raakte ook fors beschadigd. Het wegdek is vervolgens ook gereinigd.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Forse schade en een gewonde na ongeval IJsselmondselaan Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Op de kruising IJsselmondselaan en de Abram van Rijckevorselweg heeft dinsdagavond een fors ongeval plaatsgevonden. Drie voertuigen botsten op elkaar waarna er veel schade ontstond. Één persoon raakte gewond bij de aanrijding.

Drie voertuigen en een aantal palen moesten het bij de aanrijding ontgelden. De gewonde is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht. Vanwege het ongeval was de weg richting Capelle aan den IJssel vanaf de snelweg afgesloten.

Medewerkers van Handhaving hebben vervolgens hard gewerkt om de weg weer toegankelijk te maken voor het verkeer. Ook een lichtmast moest door het ongeval compleet worden verwijderd. Een paal van een verkeerslicht raakte ook fors beschadigd. Het wegdek is vervolgens ook gereinigd.

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!