Politie op zoek naar harenknipper Berkel en Rodenrijs – Bergschenhoek

woensdag 8 februari 2017 15:31

Berkel en Rodenrijs – De politie is op zoek naar een jongen van ongeveer 16 jaar die tijdens het fietsen bij meisjes mogelijke plukken haar afknipt. Een meisje was gisterenavond onderweg naar huis toen zij ter hoogte van het Melancheton een jongen achter haar aan bleef fietsen.  Toen hij haar passeerde raakte hij het meisje bewust aan.

De jongen, een blankje jongeman met een bril van ongeveer 16 jaar oud fietste daarna gelijk verder. Ze belde haar moeder op en fietste naar huis, omdat er niet bekend was wat er is gebeurd hebben ze het niet direct aan de politie gemeld. De volgende ochtend stuurde ze een foto naar haar moeder waarop te zien is dat ze een pluk haar miste. De jongen trok dus niet aan het meisje maar knipte een stuk haar af.

De moeder heeft inmiddels contact opgenomen met de politie. Zij onderzoeken de zaak en roepen eventuele andere slachtoffers op om zich te melden.

 

Attentie! Belangrijk! Graag zo veel mogelijk delen!(Ter verduidelijking! Het voorval was even voordat ze me belde. Dus…

Gepostet von Sasha Dekkers am Dienstag, 7. Februar 2017

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie op zoek naar harenknipper Berkel en Rodenrijs – Bergschenhoek
Schrijver:

 

 

Berkel en Rodenrijs – De politie is op zoek naar een jongen van ongeveer 16 jaar die tijdens het fietsen bij meisjes mogelijke plukken haar afknipt. Een meisje was gisterenavond onderweg naar huis toen zij ter hoogte van het Melancheton een jongen achter haar aan bleef fietsen.  Toen hij haar passeerde raakte hij het meisje bewust aan.

De jongen, een blankje jongeman met een bril van ongeveer 16 jaar oud fietste daarna gelijk verder. Ze belde haar moeder op en fietste naar huis, omdat er niet bekend was wat er is gebeurd hebben ze het niet direct aan de politie gemeld. De volgende ochtend stuurde ze een foto naar haar moeder waarop te zien is dat ze een pluk haar miste. De jongen trok dus niet aan het meisje maar knipte een stuk haar af.

De moeder heeft inmiddels contact opgenomen met de politie. Zij onderzoeken de zaak en roepen eventuele andere slachtoffers op om zich te melden.

 

Attentie! Belangrijk! Graag zo veel mogelijk delen!(Ter verduidelijking! Het voorval was even voordat ze me belde. Dus…

Gepostet von Sasha Dekkers am Dienstag, 7. Februar 2017

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!