Dode man op straat mogelijk gedumpt Zoutmanstraat Rotterdam

donderdag 9 februari 2017 08:33

Rotterdam – De politie is een grootschalig onderzoek gestart na het aantreffen van een stoffelijk overschot van een man in de Zoutmanstraat. Het slachtoffer werd donderdag vroeg in de morgen door een voorbijganger ontdekt. De straat is afgelegen achter de Korte Lijnbaan.

Agenten gingen ter plekke en hebben de straat ruimschoots afgezet. Hoe de man er is gekomen is niet bekend. Volgens verslaggeefster Jelle Gunneweg van RTV Rijnmond lijkt het erop dat de man er is neergelegd. Er zouden geen bloedsporen zijn gevonden en het lichaam van de man zou al flink zijn opgebold.

Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben inmiddels een tent opgezet en doen een uitgebreid onderzoek.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode man op straat mogelijk gedumpt Zoutmanstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie is een grootschalig onderzoek gestart na het aantreffen van een stoffelijk overschot van een man in de Zoutmanstraat. Het slachtoffer werd donderdag vroeg in de morgen door een voorbijganger ontdekt. De straat is afgelegen achter de Korte Lijnbaan.

Agenten gingen ter plekke en hebben de straat ruimschoots afgezet. Hoe de man er is gekomen is niet bekend. Volgens verslaggeefster Jelle Gunneweg van RTV Rijnmond lijkt het erop dat de man er is neergelegd. Er zouden geen bloedsporen zijn gevonden en het lichaam van de man zou al flink zijn opgebold.

Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben inmiddels een tent opgezet en doen een uitgebreid onderzoek.

 

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!