Politie rijd auto klem na vuurwapenmelding Pompenburg Rotterdam

donderdag 9 februari 2017 20:37

Rotterdam – De politie heeft donderdagmiddag een auto klem gereden op de Pompenburg. In auto was op de Kruiskade gezien met een mogelijk vuurwapen gezien. De politie trof de auto en startte met een BTGV.

De politie arresteerde vervolgens drie mannen vanuit de auto of er ook een vuurwapen is aangetroffen is nog niet bekend. De politie onderzoekt de melding. De inzittenden zijn er politiebureau gebracht zullen worden gehoord door de recherche. Vanwege dat onderzoek is de auto in beslag genomen.

Foto: Wijkagent Bas Munne

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie rijd auto klem na vuurwapenmelding Pompenburg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft donderdagmiddag een auto klem gereden op de Pompenburg. In auto was op de Kruiskade gezien met een mogelijk vuurwapen gezien. De politie trof de auto en startte met een BTGV.

De politie arresteerde vervolgens drie mannen vanuit de auto of er ook een vuurwapen is aangetroffen is nog niet bekend. De politie onderzoekt de melding. De inzittenden zijn er politiebureau gebracht zullen worden gehoord door de recherche. Vanwege dat onderzoek is de auto in beslag genomen.

Foto: Wijkagent Bas Munne

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!