Gewonden na brand in woning zorgcomplex Duikerstraat Rotterdam

vrijdag 10 februari 2017 20:32

Rotterdam – In een woning aan de Duikerstraat het is vrijdagavond een brand uitgebroken. Bij aankomst van de brandweer was er sprake van veel rookontwikkeling. Door de brand vielen er twee gewonden.

Twee gewonden waarvan een bewoner van het brandende huis en een medewerkster die de bewoner uit de woning heeft gehaald. Gelukkig was de brandweer snel ter plaatse omdat de kazerne nagenoeg om de hoek zit. Wat er precies heeft gebrand is nog niet bekend. De brand was snel onder controle. De twee gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s : Bert Wagenvoort

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonden na brand in woning zorgcomplex Duikerstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In een woning aan de Duikerstraat het is vrijdagavond een brand uitgebroken. Bij aankomst van de brandweer was er sprake van veel rookontwikkeling. Door de brand vielen er twee gewonden.

Twee gewonden waarvan een bewoner van het brandende huis en een medewerkster die de bewoner uit de woning heeft gehaald. Gelukkig was de brandweer snel ter plaatse omdat de kazerne nagenoeg om de hoek zit. Wat er precies heeft gebrand is nog niet bekend. De brand was snel onder controle. De twee gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s : Bert Wagenvoort

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!