Bewoners onwel na koolmonoxide Scheldedal Capelle aan den IJssel

zaterdag 11 februari 2017 21:36

Capelle aan den IJssel – Bewoners van een woning aan de Scheldedal zijn zaterdagavond mogelijk onwel geraakt door koolmonoxidevergiftiging. Een ambulance werd gebeld nadat iemand zich niet lekker voelde.

Ambulancepersoneel kwam ter plekke en alarmeerde de brandweer nadat hun koolmonoxidemelder af was gegaan. De aanwezigen werden uit de woning gehaald en een tweede ambulance kwam ter plaatse.

De brandweer heeft in de woning metingen verricht. Op het moment van schrijven is ons nog niet bekend of er daadwerkelijk koolmonoxide heeft gelekt. Koolmonoxidevergiftiging kan dodelijk zijn, het kan ontstaan door bijvoorbeeld een defecte CV-installatie of een oude geiser.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bewoners onwel na koolmonoxide Scheldedal Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Bewoners van een woning aan de Scheldedal zijn zaterdagavond mogelijk onwel geraakt door koolmonoxidevergiftiging. Een ambulance werd gebeld nadat iemand zich niet lekker voelde.

Ambulancepersoneel kwam ter plekke en alarmeerde de brandweer nadat hun koolmonoxidemelder af was gegaan. De aanwezigen werden uit de woning gehaald en een tweede ambulance kwam ter plaatse.

De brandweer heeft in de woning metingen verricht. Op het moment van schrijven is ons nog niet bekend of er daadwerkelijk koolmonoxide heeft gelekt. Koolmonoxidevergiftiging kan dodelijk zijn, het kan ontstaan door bijvoorbeeld een defecte CV-installatie of een oude geiser.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!