Ambulance botst op auto en verkeerspaal tijdens spoedrit Stadhoudersweg Rotterdam

zondag 12 februari 2017 23:22

Rotterdam – Een ambulance is vanavond tijdens een spoedrit op een passerende auto gereden, de auto wilde de kruising bij de Kanaalweg met de Stadhoudersweg oversteken. Ze zagen elkaar niet en een aanrijding was niet meer te voorkomen.

De ambulance ze botste tegen de zijkant van de personenauto hierdoor raakte de inzittende gewond. Het ambulance personeel kwam met de schrik vrij. De bestuurder van de andere auto is met een andere ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De ambulance was met spoed onderweg naar een melding op het stationsplein in Rotterdam. Een andere ambulance heeft deze melding overgenomen. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Foto : Britt Terheggen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ambulance botst op auto en verkeerspaal tijdens spoedrit Stadhoudersweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een ambulance is vanavond tijdens een spoedrit op een passerende auto gereden, de auto wilde de kruising bij de Kanaalweg met de Stadhoudersweg oversteken. Ze zagen elkaar niet en een aanrijding was niet meer te voorkomen.

De ambulance ze botste tegen de zijkant van de personenauto hierdoor raakte de inzittende gewond. Het ambulance personeel kwam met de schrik vrij. De bestuurder van de andere auto is met een andere ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De ambulance was met spoed onderweg naar een melding op het stationsplein in Rotterdam. Een andere ambulance heeft deze melding overgenomen. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Foto : Britt Terheggen