Dronken bestuurder rijdt Audi Q7 in de prak Wilhelminaplein Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een dronken bestuurder van een Audi Q7 heeft afgelopen nacht zijn dure auto volledig in de prak gereden. Met grote snelheid reed de bestuurder tegen een paal op het Wilhelminaplein. De gehele voorkant van de auto bleek vernield te zijn. Er was zelfs een wiel afgebroken.

De automobilist ging er in eerste instantie vandoor maar kwam niet zo ver. De man bleek gewond te zijn. Toen de man moest blazen bleek het teveel te hebben gedronken. De man is naar geboeid naar het ziekenhuis gebracht. De politie zal na behandeling insluiten voor verhoor. Een politietakel heeft het wrak geborgen.

- Advertisement -

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd