Dronken bestuurder rijdt Audi Q7 in de prak Wilhelminaplein Rotterdam

zondag 12 februari 2017 08:46

Rotterdam – Een dronken bestuurder van een Audi Q7 heeft afgelopen nacht zijn dure auto volledig in de prak gereden. Met grote snelheid reed de bestuurder tegen een paal op het Wilhelminaplein. De gehele voorkant van de auto bleek vernield te zijn. Er was zelfs een wiel afgebroken.

De automobilist ging er in eerste instantie vandoor maar kwam niet zo ver. De man bleek gewond te zijn. Toen de man moest blazen bleek het teveel te hebben gedronken. De man is naar geboeid naar het ziekenhuis gebracht. De politie zal na behandeling insluiten voor verhoor. Een politietakel heeft het wrak geborgen.

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dronken bestuurder rijdt Audi Q7 in de prak Wilhelminaplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een dronken bestuurder van een Audi Q7 heeft afgelopen nacht zijn dure auto volledig in de prak gereden. Met grote snelheid reed de bestuurder tegen een paal op het Wilhelminaplein. De gehele voorkant van de auto bleek vernield te zijn. Er was zelfs een wiel afgebroken.

De automobilist ging er in eerste instantie vandoor maar kwam niet zo ver. De man bleek gewond te zijn. Toen de man moest blazen bleek het teveel te hebben gedronken. De man is naar geboeid naar het ziekenhuis gebracht. De politie zal na behandeling insluiten voor verhoor. Een politietakel heeft het wrak geborgen.

 

 

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!