Gecrashte Audi Q7-rijder voor 10e keer gesnapt zonder rijbewijs Wilhelminaplein Rotterdam

zondag 12 februari 2017 20:32

Rotterdam – De automobilist die vannacht tegen een lantaarnpaal op het Wilhelminaplein met zijn Audi Q7 reed, blijkt hardleers te zijn. De man is voor de 10e keer gepakt voor het rijden zonder rijbewijs. 

De man reed zijn auto total loss tegen een paal op het Wilhelminaplein. De bestuurder van de Audi raakte gewond en bij een blaastest bleek hij te veel gedronken te hebben. Eenmaal op het bureau bleek het al de 10e keer te zijn dat hij was gepakt voor het rijden met een ingevorderd rijbewijs. De man is aangehouden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gecrashte Audi Q7-rijder voor 10e keer gesnapt zonder rijbewijs Wilhelminaplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De automobilist die vannacht tegen een lantaarnpaal op het Wilhelminaplein met zijn Audi Q7 reed, blijkt hardleers te zijn. De man is voor de 10e keer gepakt voor het rijden zonder rijbewijs. 

De man reed zijn auto total loss tegen een paal op het Wilhelminaplein. De bestuurder van de Audi raakte gewond en bij een blaastest bleek hij te veel gedronken te hebben. Eenmaal op het bureau bleek het al de 10e keer te zijn dat hij was gepakt voor het rijden met een ingevorderd rijbewijs. De man is aangehouden.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!