Man krijgt toch de kriebels na aankoop granaat Eerste Wereldoorlog

maandag 13 februari 2017 15:12

Rotterdam – De politie kreeg vanmorgen op het hoofdbureau aan het Doelwater een wel heel bijzonder object aangeboden. Een man had op een rommelmarkt in Frankrijk een granaat gekocht maar kreeg eenmaal thuis toch de kriebels of deze wel zo veilig was. Hij besloot hem bij de politie te brengen.

De politie heeft vervolgens een Explosieven Expert ingeschakeld. Deze heeft het projectiel onderzocht en concludeerde dat de ontsteking was verwijderd. De politie bekijkt wat er met de granaat gaat gebeuren. Het gaat mogelijk om een exemplaar uit de Eerste Wereldoorlog.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man krijgt toch de kriebels na aankoop granaat Eerste Wereldoorlog
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie kreeg vanmorgen op het hoofdbureau aan het Doelwater een wel heel bijzonder object aangeboden. Een man had op een rommelmarkt in Frankrijk een granaat gekocht maar kreeg eenmaal thuis toch de kriebels of deze wel zo veilig was. Hij besloot hem bij de politie te brengen.

De politie heeft vervolgens een Explosieven Expert ingeschakeld. Deze heeft het projectiel onderzocht en concludeerde dat de ontsteking was verwijderd. De politie bekijkt wat er met de granaat gaat gebeuren. Het gaat mogelijk om een exemplaar uit de Eerste Wereldoorlog.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!