Publieksmomenten tijdens Koninklijk streekbezoek Krimpen aan den IJssel en Krimpernerwaard

maandag 13 februari 2017 22:09

Krimpen aan den IJssel / Krimpenerwaard – Zwaaien, een hand geven, of zelfs een kort gesprekje? Veel mensen hopen erop, tijdens het streekbezoek van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima aan de Krimpenerwaard. Een groot deel van het programma van het bezoek op dinsdag 21 februari is besloten, maar er zijn momenten waarop u een glimp van het Koninklijk paar kunt opvangen.

De publieksmomenten op een rijtje

 • 10.00 uur – Aankomst bij het raadhuis in Krimpen aan den IJssel (Raadhuisplein 2).
 • 12.45 uur – Aankomst bij zalencentrum ‘De Zwaan’ in Berkenwoude (Kerkweg 2).
  Berkenwoude is tussen 10.30 en 14.15 uur niet of nauwelijks per auto bereikbaar voor mensen van buiten  Berkenwoude. Wilt u hier toch komen kijken, dan raden wij u aan te voet of op de fiets te komen. Beter nog is het om naar een van de andere publieksmomenten te gaan.
 • 15.00 uur – Aankomst bij het voormalige gemeentehuis in Bergambacht (Raadhuisstraat  5).
 • 15.15 uur – Vertrek bij het voormalige gemeentehuis in Bergambacht (Raadhuisstraat 5).

Wilt u komen kijken? Kom dan als het mogelijk is op de fiets of te voet. Er is weinig of geen ruimte om uw auto te parkeren. In Krimpen aan den IJssel kunt u het beste parkeren op het evenemententerrein nabij ontmoetingscentrum De Tuyter.

Besloten deel

Naast de publieksmomenten voeren de Koning en Koningin gesprekken in het gemeentehuis van Krimpen aan den IJssel, Gastenboerderij De Appelgaard in Gouderak, zalencentrum De Zwaan in Berkenwoude en Koninklijke Otolift Trapliften in Bergambacht. Tijdens het bezoek staat het thema “De kracht van de Krimpenerwaard” centraal.

Wegafsluitingen

Om de veiligheid van bezoekers van de verschillende publieksmomenten te garanderen, gelden er een aantal afsluitingen.

Krimpen aan den IJssel

In Krimpen aan den IJssel gaat het om het weggedeelte tussen de Weteringsingel en het Raadhuisplein (vanaf oude postkantoor tot Supermarkt Dirk). Dit weggedeelte is dinsdagochtend 21 februari van 8.00 uur tot 11.30 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. Ook geldt er deze ochtend op dit weggedeelte een parkeerverbod. Een aantal parkeerplaatsen direct voor het raadhuis wordt gereserveerd voor de media. Meer hierover leest u op www.krimpenaandenijssel.nl/koninklijkbezoek. Volg voor het laatste nieuws ook de social media-kanalen www.facebook.com/gemkadij en www.twitter.com/gemkadij.

Berkenwoude

In Berkenwoude zijn op 21 februari de volgende wegen tussen 10.30 en 14.15 uur voor alle verkeer afgesloten:
• Kerkweg (tussen nummer 1 en nummer 33);
• Dorpsstraat;
• Oosteinde (vanaf de kruising Dorpsstraat tot Schenkel);
• Westeinde (niet toegankelijk vanaf de kruising Lekkerkerkse Kerkweg in de richting Oosteinde).

Er wordt in deze periode een omleidingsroute (eenrichtingsverkeer) ingesteld.
Tussen 10.30 uur en 14.15 uur is parkeren niet toegestaan op het Westeinde en Oosteinde.

Bergambacht

In Bergambacht zijn de volgende wegen tussen 13.00 en 15.30 uur voor alle verkeer afgesloten:
• Raadhuisstraat;
• Burgemeester Uilkensstraat (inclusief de parkeervakken);
• Hoofdstraat tussen de Jan Blankenstraat en de Burgemeester Uilkensstraat;
• Meent, inclusief parkeervakken achter het gemeentekantoor.

Meer informatie vindt u op www.krimpenerwaard.nl/koninklijkbezoek. Op de dag zelf kunt u het bezoek volgen via facebook (Gemeente Krimpenerwaard) en twitter (@Krimpenerwaard). Een foto-impressie is na het bezoek te bekijken op de website en op Facebook.

 

Koning en Koningin brengen streekbezoek aan Krimpenerwaard

 

0 reacties

Publieksmomenten tijdens Koninklijk streekbezoek Krimpen aan den IJssel en Krimpernerwaard
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel / Krimpenerwaard – Zwaaien, een hand geven, of zelfs een kort gesprekje? Veel mensen hopen erop, tijdens het streekbezoek van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima aan de Krimpenerwaard. Een groot deel van het programma van het bezoek op dinsdag 21 februari is besloten, maar er zijn momenten waarop u een glimp van het Koninklijk paar kunt opvangen.

De publieksmomenten op een rijtje

 • 10.00 uur – Aankomst bij het raadhuis in Krimpen aan den IJssel (Raadhuisplein 2).
 • 12.45 uur – Aankomst bij zalencentrum ‘De Zwaan’ in Berkenwoude (Kerkweg 2).
  Berkenwoude is tussen 10.30 en 14.15 uur niet of nauwelijks per auto bereikbaar voor mensen van buiten  Berkenwoude. Wilt u hier toch komen kijken, dan raden wij u aan te voet of op de fiets te komen. Beter nog is het om naar een van de andere publieksmomenten te gaan.
 • 15.00 uur – Aankomst bij het voormalige gemeentehuis in Bergambacht (Raadhuisstraat  5).
 • 15.15 uur – Vertrek bij het voormalige gemeentehuis in Bergambacht (Raadhuisstraat 5).

Wilt u komen kijken? Kom dan als het mogelijk is op de fiets of te voet. Er is weinig of geen ruimte om uw auto te parkeren. In Krimpen aan den IJssel kunt u het beste parkeren op het evenemententerrein nabij ontmoetingscentrum De Tuyter.

Besloten deel

Naast de publieksmomenten voeren de Koning en Koningin gesprekken in het gemeentehuis van Krimpen aan den IJssel, Gastenboerderij De Appelgaard in Gouderak, zalencentrum De Zwaan in Berkenwoude en Koninklijke Otolift Trapliften in Bergambacht. Tijdens het bezoek staat het thema “De kracht van de Krimpenerwaard” centraal.

Wegafsluitingen

Om de veiligheid van bezoekers van de verschillende publieksmomenten te garanderen, gelden er een aantal afsluitingen.

Krimpen aan den IJssel

In Krimpen aan den IJssel gaat het om het weggedeelte tussen de Weteringsingel en het Raadhuisplein (vanaf oude postkantoor tot Supermarkt Dirk). Dit weggedeelte is dinsdagochtend 21 februari van 8.00 uur tot 11.30 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. Ook geldt er deze ochtend op dit weggedeelte een parkeerverbod. Een aantal parkeerplaatsen direct voor het raadhuis wordt gereserveerd voor de media. Meer hierover leest u op www.krimpenaandenijssel.nl/koninklijkbezoek. Volg voor het laatste nieuws ook de social media-kanalen www.facebook.com/gemkadij en www.twitter.com/gemkadij.

Berkenwoude

In Berkenwoude zijn op 21 februari de volgende wegen tussen 10.30 en 14.15 uur voor alle verkeer afgesloten:
• Kerkweg (tussen nummer 1 en nummer 33);
• Dorpsstraat;
• Oosteinde (vanaf de kruising Dorpsstraat tot Schenkel);
• Westeinde (niet toegankelijk vanaf de kruising Lekkerkerkse Kerkweg in de richting Oosteinde).

Er wordt in deze periode een omleidingsroute (eenrichtingsverkeer) ingesteld.
Tussen 10.30 uur en 14.15 uur is parkeren niet toegestaan op het Westeinde en Oosteinde.

Bergambacht

In Bergambacht zijn de volgende wegen tussen 13.00 en 15.30 uur voor alle verkeer afgesloten:
• Raadhuisstraat;
• Burgemeester Uilkensstraat (inclusief de parkeervakken);
• Hoofdstraat tussen de Jan Blankenstraat en de Burgemeester Uilkensstraat;
• Meent, inclusief parkeervakken achter het gemeentekantoor.

Meer informatie vindt u op www.krimpenerwaard.nl/koninklijkbezoek. Op de dag zelf kunt u het bezoek volgen via facebook (Gemeente Krimpenerwaard) en twitter (@Krimpenerwaard). Een foto-impressie is na het bezoek te bekijken op de website en op Facebook.

 

Koning en Koningin brengen streekbezoek aan Krimpenerwaard

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!