Man aangehouden na richten van taser Groenezoom Rotterdam

dinsdag 14 februari 2017 12:57

Agenten in Rotterdam hebben afgelopen zondag preventief de taser ingezet. Een 54-jarige Rotterdam bedreigde zijn vrouw met een kapmes. Agenten ter plaatse zagen zich ter plekke genoodzaakt om de taser op de man te richten, bij het horen van het licht- en geluidssignaal koos hij eieren voor zijn geld.

In Rotterdam hebben hondengeleiders het wapen op proef. Agenten gingen ter plekke om de man te kalmeren, dit lukte in eerste instantie niet totdat de taser tevoorschijn werd gehaald. Dat was voor de man voldoende reden om het kapmes te laten vallen. De man is vervolgens aangehouden.

De proef met een taser voor politieagenten is deze maand van start gegaan. Een jaar lang lopen geselecteerde agenten in Rotterdam, Amersfoort en Zwolle met de taser rond, dit wapen dragen zij naast hun vuurwapen. Na een jaar wordt de proef geëvalueerd en wordt gekeken of alle agenten het wapen bij hun uitrusting krijgen. Tasers zijn minder schadelijk voor de gezondheid dan het gebruik van een vuurwapen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man aangehouden na richten van taser Groenezoom Rotterdam
Schrijver:

 

 

Agenten in Rotterdam hebben afgelopen zondag preventief de taser ingezet. Een 54-jarige Rotterdam bedreigde zijn vrouw met een kapmes. Agenten ter plaatse zagen zich ter plekke genoodzaakt om de taser op de man te richten, bij het horen van het licht- en geluidssignaal koos hij eieren voor zijn geld.

In Rotterdam hebben hondengeleiders het wapen op proef. Agenten gingen ter plekke om de man te kalmeren, dit lukte in eerste instantie niet totdat de taser tevoorschijn werd gehaald. Dat was voor de man voldoende reden om het kapmes te laten vallen. De man is vervolgens aangehouden.

De proef met een taser voor politieagenten is deze maand van start gegaan. Een jaar lang lopen geselecteerde agenten in Rotterdam, Amersfoort en Zwolle met de taser rond, dit wapen dragen zij naast hun vuurwapen. Na een jaar wordt de proef geëvalueerd en wordt gekeken of alle agenten het wapen bij hun uitrusting krijgen. Tasers zijn minder schadelijk voor de gezondheid dan het gebruik van een vuurwapen.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!