Man overleden na val in tankwagen Meneba Meel Brielselaan Rotterdam

dinsdag 14 februari 2017 19:08

Rotterdam – Een 46-jarige man uit Tweede Exloërmond  man is dinsdagmiddag bij een noodlottig bedrijfsongeval overleden. De man was aan het werk bij de meelfabriek Meneba aan de Brielselaan en viel in de tank van de wagen. De man moest door de brandweer uit de tankwagen worden bevrijdt.

Na bevrijding werd het slachtoffer ter plekke gereanimeerd, helaas mocht de hulp niet meer baten, de man overleed aan zijn verwondingen. Het is niet bekend waardoor de man in de tank van de wagen is gevallen. De arbeidsinspectie heeft samen met de politie een onderzoek gestart.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man overleden na val in tankwagen Meneba Meel Brielselaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een 46-jarige man uit Tweede Exloërmond  man is dinsdagmiddag bij een noodlottig bedrijfsongeval overleden. De man was aan het werk bij de meelfabriek Meneba aan de Brielselaan en viel in de tank van de wagen. De man moest door de brandweer uit de tankwagen worden bevrijdt.

Na bevrijding werd het slachtoffer ter plekke gereanimeerd, helaas mocht de hulp niet meer baten, de man overleed aan zijn verwondingen. Het is niet bekend waardoor de man in de tank van de wagen is gevallen. De arbeidsinspectie heeft samen met de politie een onderzoek gestart.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!