Agenten onwel na reanimatie van dode man Bosrode Leiden

Date:

Deel bericht:

Leiden – Aan de Bosrode is woensdagmorgen omstreeks 06.00 uur een dode man aangetroffen. Het slachtoffer lag buiten op straat en agenten begonnen vervolgens direct met de reanimatie van het slachtoffer. Echter kregen de agenten ter plekke last van onder andere prikkeling in de ogen.

Volgens de politie is het slachtoffer door giftige dampen om het leven gekomen, hierdoor zijn de agenten mogelijk onwel geraakt. Een ter plekke gekomen ambulance heeft de agenten behandeld. De agenten kregen noodkleding aan en hebben hun uniform in speciale zakken gestopt. Onbekend is nog om wat voor stof het gaat.

- Advertisement -

De politie heeft de straat inmiddels met schermen afgezet en gaat onderzoek doen. Het is op dit moment nog niet bekend gemaakt of het slachtoffer uit één van de woningen komt. Waardoor de gifitige dampen worden veroorzaakt is overigens ook nog niet bekend.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd