Dode en gewonde na ernstig ongeluk Tweede Bloksweg Waddinxveen

Date:

Deel bericht:

Waddinxveen – Bij een zeer ernstig ongeluk zijn vanmorgen een dode en een gewonde gevallen. Op de Tweede Bloksweg raakte de 22-jarige automobilist uit Stolwijk van de weg, ramde een paar obstakels en kwam vervolgens op zijn kant tegen een boom tot stilstand. De Stolwijker overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De hulpverleners hebben nog getracht het leven van de man te redden maar hulp mocht niet meer baten. De andere man een 22-jarige Gouwenaar is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie is ter plekke een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Hiervoor is de weg compleet afgesloten voor het verkeer.

- Advertisement -

Foto’s : Remco F Gerritsen 112gda.nl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd