Dode en gewonde na ernstig ongeluk Tweede Bloksweg Waddinxveen

woensdag 15 februari 2017 09:27

Waddinxveen – Bij een zeer ernstig ongeluk zijn vanmorgen een dode en een gewonde gevallen. Op de Tweede Bloksweg raakte de 22-jarige automobilist uit Stolwijk van de weg, ramde een paar obstakels en kwam vervolgens op zijn kant tegen een boom tot stilstand. De Stolwijker overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De hulpverleners hebben nog getracht het leven van de man te redden maar hulp mocht niet meer baten. De andere man een 22-jarige Gouwenaar is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie is ter plekke een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Hiervoor is de weg compleet afgesloten voor het verkeer.

Foto’s : Remco F Gerritsen 112gda.nl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode en gewonde na ernstig ongeluk Tweede Bloksweg Waddinxveen
Schrijver:

 

 

Waddinxveen – Bij een zeer ernstig ongeluk zijn vanmorgen een dode en een gewonde gevallen. Op de Tweede Bloksweg raakte de 22-jarige automobilist uit Stolwijk van de weg, ramde een paar obstakels en kwam vervolgens op zijn kant tegen een boom tot stilstand. De Stolwijker overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De hulpverleners hebben nog getracht het leven van de man te redden maar hulp mocht niet meer baten. De andere man een 22-jarige Gouwenaar is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie is ter plekke een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Hiervoor is de weg compleet afgesloten voor het verkeer.

Foto’s : Remco F Gerritsen 112gda.nl

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!