Gaslekkage in zorgwoning met ouderen Hoge Rijndijk Leiden

donderdag 16 februari 2017 11:09

Leiden – Donderdagmorgen 16 februari zijn de hulpdiensten wederom gealarmeerd voor een melding van een gaslekkage, ditmaal aan de Hoge Rijndijk in Leiden.

Bij Residence Hooghe Rijndijk, een zorgwoning voor ouderen, zou men een gaslucht geroken hebben waarop zij de hulpdiensten hebben ingeschakeld. Wederom kwamen de politie, brandweer én Officier van Dienst Brandweer met spoed ter plaatse. Aangekomen op locatie zijn de manschappen van de brandweer direct de woning binnengegaan om metingen te verrichten.

Na diverse metingen te hebben verricht werd snel duidelijk dat er geen sprake was van (een) gas (lucht). Hierop zijn alle hulpdiensten weer retour gegaan. Het pand is tijdens het incident niet ontruimd geweest.

Foto’s : Koen Jongen

[asmedia_gmaps lat=’52.1546958′ lng=’4.514534899999944′ zoom=’12’ height=’300px’ width=’100%’]

 

0 reacties

Gaslekkage in zorgwoning met ouderen Hoge Rijndijk Leiden
Schrijver:

 

 

Leiden – Donderdagmorgen 16 februari zijn de hulpdiensten wederom gealarmeerd voor een melding van een gaslekkage, ditmaal aan de Hoge Rijndijk in Leiden.

Bij Residence Hooghe Rijndijk, een zorgwoning voor ouderen, zou men een gaslucht geroken hebben waarop zij de hulpdiensten hebben ingeschakeld. Wederom kwamen de politie, brandweer én Officier van Dienst Brandweer met spoed ter plaatse. Aangekomen op locatie zijn de manschappen van de brandweer direct de woning binnengegaan om metingen te verrichten.

Na diverse metingen te hebben verricht werd snel duidelijk dat er geen sprake was van (een) gas (lucht). Hierop zijn alle hulpdiensten weer retour gegaan. Het pand is tijdens het incident niet ontruimd geweest.

Foto’s : Koen Jongen

[asmedia_gmaps lat=’52.1546958′ lng=’4.514534899999944′ zoom=’12’ height=’300px’ width=’100%’]

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!