Auto verwoest door brand Prinsenplein Rotterdam

maandag 20 februari 2017 19:04

Rotterdam – De brandweer heeft afgelopen nacht aan de Vruchtentuin met het Prinsenplein een autobrand geblust. De brandweer kreeg snachts de melding, rukte snel uit maar kon niet voorkomen dat de auto volledig werd verwoest.

Hoe de auto in brand is gevlogen is niet bekend. De politie kijkt of er sprake is van brandstichting of een technische oorzaak.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto verwoest door brand Prinsenplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De brandweer heeft afgelopen nacht aan de Vruchtentuin met het Prinsenplein een autobrand geblust. De brandweer kreeg snachts de melding, rukte snel uit maar kon niet voorkomen dat de auto volledig werd verwoest.

Hoe de auto in brand is gevlogen is niet bekend. De politie kijkt of er sprake is van brandstichting of een technische oorzaak.

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!