Bestuurder gewond na voorwerp door voorruit A15 Botlektunnel Rotterdam

maandag 20 februari 2017 19:08

Rotterdam – Een bestuurder van een bestelauto is maandagmiddag gewond geraakt nadat er ter hoogte van de Botlektunnel van de A15 een nog onbekend voorwerp door zijn vooruit vloog. De bestuurder raakte lichtgewond en moest naar het ziekenhuis worden gebracht.

Waar het voorwerp vandaan kwam is niet bekend. De politie onderzoek de herkomst van het voorwerp. Vanwege het stilgevallen voertuig sloot Rijkswaterstaat twee rijstroken af. Hierdoor ontstond er een behoorlijke file.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bestuurder gewond na voorwerp door voorruit A15 Botlektunnel Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een bestuurder van een bestelauto is maandagmiddag gewond geraakt nadat er ter hoogte van de Botlektunnel van de A15 een nog onbekend voorwerp door zijn vooruit vloog. De bestuurder raakte lichtgewond en moest naar het ziekenhuis worden gebracht.

Waar het voorwerp vandaan kwam is niet bekend. De politie onderzoek de herkomst van het voorwerp. Vanwege het stilgevallen voertuig sloot Rijkswaterstaat twee rijstroken af. Hierdoor ontstond er een behoorlijke file.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!