Engelse klusjesmannen aangehouden door politie Crooswijksebocht Rotterdam

maandag 20 februari 2017 19:12

Rotterdam – De politie heeft maandagmiddag drie Engelse klusjesmannen aangehouden. De drie mannen waren aan het werk bij een woonboot aan de Crooswijksebocht. De agenten reden voorbij en vertrouwden de boel niet. Al snel bleek het te gaan om travellers.

De politie hield de drie mannen aan en heeft onder andere het voertuig doorzocht. De mannen zijn overgebracht naar het bureau en zullen worden gehoord door de recherche. Mogelijk hebben zij meerdere mensen opgelicht. Het is algemeen bekend dat u nooit op hun aanbiedingen moet ingaan, er wordt doorgaans zeer slecht werk afgeleverd voor veel te veel geld.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Engelse klusjesmannen aangehouden door politie Crooswijksebocht Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft maandagmiddag drie Engelse klusjesmannen aangehouden. De drie mannen waren aan het werk bij een woonboot aan de Crooswijksebocht. De agenten reden voorbij en vertrouwden de boel niet. Al snel bleek het te gaan om travellers.

De politie hield de drie mannen aan en heeft onder andere het voertuig doorzocht. De mannen zijn overgebracht naar het bureau en zullen worden gehoord door de recherche. Mogelijk hebben zij meerdere mensen opgelicht. Het is algemeen bekend dat u nooit op hun aanbiedingen moet ingaan, er wordt doorgaans zeer slecht werk afgeleverd voor veel te veel geld.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!