Engelse klusjesmannen aangehouden door politie Crooswijksebocht Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft maandagmiddag drie Engelse klusjesmannen aangehouden. De drie mannen waren aan het werk bij een woonboot aan de Crooswijksebocht. De agenten reden voorbij en vertrouwden de boel niet. Al snel bleek het te gaan om travellers.

De politie hield de drie mannen aan en heeft onder andere het voertuig doorzocht. De mannen zijn overgebracht naar het bureau en zullen worden gehoord door de recherche. Mogelijk hebben zij meerdere mensen opgelicht. Het is algemeen bekend dat u nooit op hun aanbiedingen moet ingaan, er wordt doorgaans zeer slecht werk afgeleverd voor veel te veel geld.

- Advertisement -

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd