Poes mogelijk overgoten met bijtende stof, politie zoekt getuigen Disselstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Wijkagent Myrna Sepers doet een oproep of iemand mogelijk iets heeft gezien van de mishandeling van een poes. De poes werd in de omgeving van de Disselstraat op 12 februari tussen 12.00 en 12.15 uur mogelijk overgoten met een bijtende stof.

De wijkagente doet via Twitter een oproep in de hoop een mogelijke dader te achterhalen. De poes is behandeld door een dierenarts maar is wel behoorlijk gewond geraakt. De poes zal er naar alle waarschijnlijkheid wel bovenop komen. Weet u meer, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 en vraagt u naar politie Maashaven.

- Advertisement -

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd