Poes mogelijk overgoten met bijtende stof, politie zoekt getuigen Disselstraat Rotterdam

maandag 20 februari 2017 19:25

Rotterdam – Wijkagent Myrna Sepers doet een oproep of iemand mogelijk iets heeft gezien van de mishandeling van een poes. De poes werd in de omgeving van de Disselstraat op 12 februari tussen 12.00 en 12.15 uur mogelijk overgoten met een bijtende stof.

De wijkagente doet via Twitter een oproep in de hoop een mogelijke dader te achterhalen. De poes is behandeld door een dierenarts maar is wel behoorlijk gewond geraakt. De poes zal er naar alle waarschijnlijkheid wel bovenop komen. Weet u meer, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 en vraagt u naar politie Maashaven.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Poes mogelijk overgoten met bijtende stof, politie zoekt getuigen Disselstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Wijkagent Myrna Sepers doet een oproep of iemand mogelijk iets heeft gezien van de mishandeling van een poes. De poes werd in de omgeving van de Disselstraat op 12 februari tussen 12.00 en 12.15 uur mogelijk overgoten met een bijtende stof.

De wijkagente doet via Twitter een oproep in de hoop een mogelijke dader te achterhalen. De poes is behandeld door een dierenarts maar is wel behoorlijk gewond geraakt. De poes zal er naar alle waarschijnlijkheid wel bovenop komen. Weet u meer, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 en vraagt u naar politie Maashaven.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!