Politie zoekt opnieuw naar vuurwapen dodelijke schietpartij Branding Hellevoetsluis

maandag 20 februari 2017 19:17

Hellevoetsluis – De politie heeft opnieuw gezocht naar het vuurwapen dat is gebruikt tijdens de schietpartij op Tweede Kerstdag in de Branding. Daarbij kwamen twee personen om het leven. De politie heeft een sloot langs het Wilgenpad leeg laten scheppen en heeft daarna op een stuk grond in de bagger gezocht naar het mogelijke vuurwapen. 

Afgelopen donderdag werd de sloot al door duikers doorzocht. Toen bleek er niets gevonden te kunnen worden. Ook vandaag heeft de politie helaas het vuurwapen niet gevonden. Dinsdagavond zal het programma Opsporing Verzocht opnieuw aandacht besteden aan de schietpartij. De politie wil graag zoveel mogelijk te weten komen over de bewuste avond.

 

Vandaag zoekt de politie in Hellevoetsluis wederom naar het wapen dat gebruikt is bij het schietincident op de Branding…

Gepostet von Politie Rotterdam am Montag, 20. Februar 2017

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie zoekt opnieuw naar vuurwapen dodelijke schietpartij Branding Hellevoetsluis
Schrijver:

 

 

Hellevoetsluis – De politie heeft opnieuw gezocht naar het vuurwapen dat is gebruikt tijdens de schietpartij op Tweede Kerstdag in de Branding. Daarbij kwamen twee personen om het leven. De politie heeft een sloot langs het Wilgenpad leeg laten scheppen en heeft daarna op een stuk grond in de bagger gezocht naar het mogelijke vuurwapen. 

Afgelopen donderdag werd de sloot al door duikers doorzocht. Toen bleek er niets gevonden te kunnen worden. Ook vandaag heeft de politie helaas het vuurwapen niet gevonden. Dinsdagavond zal het programma Opsporing Verzocht opnieuw aandacht besteden aan de schietpartij. De politie wil graag zoveel mogelijk te weten komen over de bewuste avond.

 

Vandaag zoekt de politie in Hellevoetsluis wederom naar het wapen dat gebruikt is bij het schietincident op de Branding…

Gepostet von Politie Rotterdam am Montag, 20. Februar 2017

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!