Gewonde na ongeval A20 Capelle aan den IJssel

woensdag 22 februari 2017 17:57

Capelle aan den IJssel – Bij een ongeval op de A20 thv de afrit Prins Alexander richting Rotterdam is woensdagmiddag een gewonde gevallen. Twee automobilisten klapten door een nog onbekende oorzaak op elkaar. Hierdoor had één bestuurder last van de nek en rug.

Een ambulance kwam met spoed ter plaatse, deze heeft het slachtoffer nagekeken. Het is ons niet bekend of deze ook naar het ziekenhuis is gebracht. Bergingsbedrijf H. Roos heeft na een kort politieonderzoek de snelweg direct weer vrijgemaakt om het verkeer weer vrije doorgang te geven.

Foto’s : H.Roos Autoberging

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na ongeval A20 Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Bij een ongeval op de A20 thv de afrit Prins Alexander richting Rotterdam is woensdagmiddag een gewonde gevallen. Twee automobilisten klapten door een nog onbekende oorzaak op elkaar. Hierdoor had één bestuurder last van de nek en rug.

Een ambulance kwam met spoed ter plaatse, deze heeft het slachtoffer nagekeken. Het is ons niet bekend of deze ook naar het ziekenhuis is gebracht. Bergingsbedrijf H. Roos heeft na een kort politieonderzoek de snelweg direct weer vrijgemaakt om het verkeer weer vrije doorgang te geven.

Foto’s : H.Roos Autoberging

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!