Waterballet door gesprongen waterleiding Capelle-Schollevaar

woensdag 22 februari 2017 13:51

Capelle aan den IJssel – Door een breuk in een waterleiding in de omgeving van de Doelen konden bewoners woensdagmiddag tijdelijk de wijk niet verlaten. Het water spoot metershoog de lucht in.

De waterleiding is bij werkzaamheden geraakt. Evides heeft de hoofdkraan dicht gedraaid. Nu wordt eerst het gat leeggepompt voordat ze de schade kunnen zien en repareren. Mensen die op de Doelen wonen kunnen met hun auto de wijk niet meer uit

Foto’s : Irma

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Waterballet door gesprongen waterleiding Capelle-Schollevaar
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Door een breuk in een waterleiding in de omgeving van de Doelen konden bewoners woensdagmiddag tijdelijk de wijk niet verlaten. Het water spoot metershoog de lucht in.

De waterleiding is bij werkzaamheden geraakt. Evides heeft de hoofdkraan dicht gedraaid. Nu wordt eerst het gat leeggepompt voordat ze de schade kunnen zien en repareren. Mensen die op de Doelen wonen kunnen met hun auto de wijk niet meer uit

Foto’s : Irma

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!