Puinhoop snelwegen in Capelle en Rotterdam door gekantelde vrachtwagen A16

donderdag 23 februari 2017 19:25

Rotterdam – Als u vandaag met de auto aan de Noordkant van de Brienenoord aanwezig was heeft u het vast gemerkt. Er was geen doorkomen meer aan op de aansluitende wegen van de A16 en de wegen binnendoor. Ritjes van normaal een paar minuten konden wel uren duren. Dit kwam door een gekantelde aanhanger van een vrachtwagen op de van Brienenoordbrug

Automobilisten komende vanuit Den Haag en Gouda stonden urenlang vast. Veel chauffeur gingen op zoek naar alternatieve wegen, ook deze slibten helemaal dicht. De Hoofdweg in Capelle stond bijvoorbeeld helemaal vast. Een ritje van normaal 3 minuten duurde wel drie kwartier.

De vrachtwagen kon pas na uren worden verwijderd. Pas daarna kon de hoofdrijbaan weer geopend worden. Vrij kort hierna nam de filelengte snel af. 

Foto: politie Wim Broerse

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Puinhoop snelwegen in Capelle en Rotterdam door gekantelde vrachtwagen A16
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Als u vandaag met de auto aan de Noordkant van de Brienenoord aanwezig was heeft u het vast gemerkt. Er was geen doorkomen meer aan op de aansluitende wegen van de A16 en de wegen binnendoor. Ritjes van normaal een paar minuten konden wel uren duren. Dit kwam door een gekantelde aanhanger van een vrachtwagen op de van Brienenoordbrug

Automobilisten komende vanuit Den Haag en Gouda stonden urenlang vast. Veel chauffeur gingen op zoek naar alternatieve wegen, ook deze slibten helemaal dicht. De Hoofdweg in Capelle stond bijvoorbeeld helemaal vast. Een ritje van normaal 3 minuten duurde wel drie kwartier.

De vrachtwagen kon pas na uren worden verwijderd. Pas daarna kon de hoofdrijbaan weer geopend worden. Vrij kort hierna nam de filelengte snel af. 

Foto: politie Wim Broerse

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!