Verdachte met 3600 gaspatronen aangehouden Bonnefanten Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Medewerkers van Handhaving hebben vrijdagavond een goede vangst gedaan. Ze hielden een handelaar van gaspatronen aan. De verdachte werd op de Bonnefanten stilgezet door de handhavers.

Bij een inspectie van het voertuig werd in de kofferbak hun vermoedens bevestigd. Aldaar lagen maarliefst 3600 gaspatronen (normaal gebruikt voor slagroom) en balonnen. De man werd vervolgens aangehouden op verdenking van illegale handel.De NVWA zal onderzoek doen naar de herkomst van de patronen. Uit dit onderzoek wordt een strafmaat bepaald.

- Advertisement -

Gaspatronen worden gebruikt als een soort drugs. Het kan zeer schadelijk zijn voor je gezondheid. Ook brengt het veel overlast met zich mee. Vaak worden de ampullen op straat neergegooid.

Foto’s : Handhaving Capelle

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd