Verdachte met 3600 gaspatronen aangehouden Bonnefanten Capelle aan den IJssel

vrijdag 24 februari 2017 22:40

Capelle aan den IJssel – Medewerkers van Handhaving hebben vrijdagavond een goede vangst gedaan. Ze hielden een handelaar van gaspatronen aan. De verdachte werd op de Bonnefanten stilgezet door de handhavers.

Bij een inspectie van het voertuig werd in de kofferbak hun vermoedens bevestigd. Aldaar lagen maarliefst 3600 gaspatronen (normaal gebruikt voor slagroom) en balonnen. De man werd vervolgens aangehouden op verdenking van illegale handel.De NVWA zal onderzoek doen naar de herkomst van de patronen. Uit dit onderzoek wordt een strafmaat bepaald.

Gaspatronen worden gebruikt als een soort drugs. Het kan zeer schadelijk zijn voor je gezondheid. Ook brengt het veel overlast met zich mee. Vaak worden de ampullen op straat neergegooid.

Foto’s : Handhaving Capelle

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verdachte met 3600 gaspatronen aangehouden Bonnefanten Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Medewerkers van Handhaving hebben vrijdagavond een goede vangst gedaan. Ze hielden een handelaar van gaspatronen aan. De verdachte werd op de Bonnefanten stilgezet door de handhavers.

Bij een inspectie van het voertuig werd in de kofferbak hun vermoedens bevestigd. Aldaar lagen maarliefst 3600 gaspatronen (normaal gebruikt voor slagroom) en balonnen. De man werd vervolgens aangehouden op verdenking van illegale handel.De NVWA zal onderzoek doen naar de herkomst van de patronen. Uit dit onderzoek wordt een strafmaat bepaald.

Gaspatronen worden gebruikt als een soort drugs. Het kan zeer schadelijk zijn voor je gezondheid. Ook brengt het veel overlast met zich mee. Vaak worden de ampullen op straat neergegooid.

Foto’s : Handhaving Capelle

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!