Alblasserdammers mishandelen agenten tijdens Carnaval in Breda

zondag 26 februari 2017 12:17

Breda – Twee agenten zijn in de nacht van zaterdag op zondag mishandeld door twee mannen uit Alblasserdam. De twee mannen van  27- en 36 jaar werden aangehouden toen ze de confrontatie met agenten opzochten tijdens een andere aanhouding. 

De twee mannen werden vervolgens aangehouden voor het verstoren van de openbare orde. De twee mannen begonnen zich hevig te verzetten en sloegen de agenten onder andere in het gezicht en tegen het hoofd. Met hulp van collega’s en portiers werden de twee toch gearresteerd.

Na fouillering bleek de 36-jarige man drugs op zak te hebben. Ook beledigde hij de agenten. De mannen zijn aangehouden en de agenten doen aangifte tegen de twee. Voorlopig zitten ze vast.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Alblasserdammers mishandelen agenten tijdens Carnaval in Breda
Schrijver:

 

 

Breda – Twee agenten zijn in de nacht van zaterdag op zondag mishandeld door twee mannen uit Alblasserdam. De twee mannen van  27- en 36 jaar werden aangehouden toen ze de confrontatie met agenten opzochten tijdens een andere aanhouding. 

De twee mannen werden vervolgens aangehouden voor het verstoren van de openbare orde. De twee mannen begonnen zich hevig te verzetten en sloegen de agenten onder andere in het gezicht en tegen het hoofd. Met hulp van collega’s en portiers werden de twee toch gearresteerd.

Na fouillering bleek de 36-jarige man drugs op zak te hebben. Ook beledigde hij de agenten. De mannen zijn aangehouden en de agenten doen aangifte tegen de twee. Voorlopig zitten ze vast.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!