Man (19) aangehouden na inrijden op agent tijdens stopteken in Breda

zondag 26 februari 2017 13:18

Breda – De politie heeft op de Middellaan een 19-jarige man uit Oosterhout aangehouden. Hij wordt er van verdacht aan de Adriaan van Bergenstraat te hebben ingereden op een politieagent. De diender gaf op zondag 26 februari rond 1.15 uur een stopteken aan de verdachte omdat deze gevaarlijk rijgedrag vertoonde. Dit negeerde de automobilist en de diender moest opzij springen om niet aangereden te worden.

Op de Middellaan werd de auto door de politie klemgereden en kon de man worden aangehouden. Hij bleek niet in het bezit van een geldig rijbewijs. De auto is voor onderzoek in beslag genomen en de verdachte is vast gezet. Nader onderzoek wees uit dat er drugs in de auto lagen. De agent heeft aangifte gedaan.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (19) aangehouden na inrijden op agent tijdens stopteken in Breda
Schrijver:

 

 

Breda – De politie heeft op de Middellaan een 19-jarige man uit Oosterhout aangehouden. Hij wordt er van verdacht aan de Adriaan van Bergenstraat te hebben ingereden op een politieagent. De diender gaf op zondag 26 februari rond 1.15 uur een stopteken aan de verdachte omdat deze gevaarlijk rijgedrag vertoonde. Dit negeerde de automobilist en de diender moest opzij springen om niet aangereden te worden.

Op de Middellaan werd de auto door de politie klemgereden en kon de man worden aangehouden. Hij bleek niet in het bezit van een geldig rijbewijs. De auto is voor onderzoek in beslag genomen en de verdachte is vast gezet. Nader onderzoek wees uit dat er drugs in de auto lagen. De agent heeft aangifte gedaan.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!