Man gewond na schietpartij Voorstraat Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

Spijkenisse – Een man is afgelopen nacht gewond geraakt nadat hij in de Voorstraat werd neergeschoten. De man kreeg bij een horecagelegenheid ruzie met een andere man. Tijdens deze ruzie werd er geschoten waarna de man in zijn lies werd geraakt.

Ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer onder begeleiding van een MMT-arts naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie maakt de man het goed.

- Advertisement -

In de Groene Kruisstraat werd de man door agenten gezien, ooggetuigen hadden een goed signalement doorgegeven. Een 24-jarige Rotterdammer werd doormiddel van een BTGV aangehouden. Hij zit inmiddels vast op het bureau en zal daar worden gehoord door de recherche. De oorzaak van de ruzie is nog niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd