Man gewond na schietpartij Voorstraat Spijkenisse

zondag 26 februari 2017 11:43

Spijkenisse – Een man is afgelopen nacht gewond geraakt nadat hij in de Voorstraat werd neergeschoten. De man kreeg bij een horecagelegenheid ruzie met een andere man. Tijdens deze ruzie werd er geschoten waarna de man in zijn lies werd geraakt.

Ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer onder begeleiding van een MMT-arts naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie maakt de man het goed.

In de Groene Kruisstraat werd de man door agenten gezien, ooggetuigen hadden een goed signalement doorgegeven. Een 24-jarige Rotterdammer werd doormiddel van een BTGV aangehouden. Hij zit inmiddels vast op het bureau en zal daar worden gehoord door de recherche. De oorzaak van de ruzie is nog niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man gewond na schietpartij Voorstraat Spijkenisse
Schrijver:

 

 

Spijkenisse – Een man is afgelopen nacht gewond geraakt nadat hij in de Voorstraat werd neergeschoten. De man kreeg bij een horecagelegenheid ruzie met een andere man. Tijdens deze ruzie werd er geschoten waarna de man in zijn lies werd geraakt.

Ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer onder begeleiding van een MMT-arts naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie maakt de man het goed.

In de Groene Kruisstraat werd de man door agenten gezien, ooggetuigen hadden een goed signalement doorgegeven. Een 24-jarige Rotterdammer werd doormiddel van een BTGV aangehouden. Hij zit inmiddels vast op het bureau en zal daar worden gehoord door de recherche. De oorzaak van de ruzie is nog niet bekend.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!