Safetyboat biedt veiligheidsdiensten vanaf het water

Date:

Deel bericht:

Toezicht bij evenementen aan het water, objectbeveiliging vanaf het water of onderwaterzoekingen met sonar, zomaar een greep uit de diensten van het nieuwe bedrijf Safetyboat. Met speciaal ontworpen RIB-boten bieden zij veiligheidsdiensten aan vanaf het water.

Safetyboat kan organisaties, bedrijven en overheden in het hele land helpen. Volgens oprichter Martijn de Vries is daar steeds meer vraag naar. “Er zijn veel mensen met een bootje en ook veel vrijwilligers die bij een evenement willen helpen, maar we merken dat organisaties en gemeenten willen professionaliseren. Wij kunnen ze daarmee helpen. Niet alleen met EHBO’ers, maar ook met brandwachten en beveiligers.”

- Advertisement -

De boten zijn ook enkel met schipper te huur. Zo kan een bedrijf of organisatie hun eigen mensen inzetten vanaf het water. De Vries: “Overheidsdiensten zoals politie, brandweer en ambulance hebben de mogelijkheid om enkel een boot te huren. Zij kunnen hiermee tijdelijk hun capaciteit uitbreiden”

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd