Politie op zoek naar verdachte(n) woningoverval Haagwinde Hellevoetsluis

woensdag 8 maart 2017 13:37

Hellevoetsluis – De politie is op zoek naar de verdachten van een woningoverval aan het Haagwinde in Hellevoetsluis. In de nacht van dinsdag op woensdag  kwamen een nog onbekend aantal daders aan de deur bij de bewoner met een mes.

Om 03.55 uur werd de bewoner van een woning aan de Haagwinde wakker van lawaai en hoorde hij in geluiden in zijn huis. Ineens stond er een onbekende man in zijn slaapkamer. Hij bedreigde het slachtoffer met een wapen en dwong hem zijn geld, pinpas en pincode af te geven. Daarna ging de overvaller weg en hij liet het slachtoffer ongedeerd, maar geschrokken achter.

Signalement
De dader was een donkergekleurde man was van ongeveer 1.75 -1.80 meter lang. Hij had een slank postuur en een smal gezicht. De man had een donkere parkajas, een donkere broek en een donkergrijze ribbeltrui aan en droeg een muts. Ook had hij donkere handschoenen aan.

Bel de politie
Het Regionaal Overvallen Team (RTO) kan de hulp van getuigen goed gebruiken. Zag u de dader voor of na de overval of weet u wie hij is? Bel dan het RTO op 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie op zoek naar verdachte(n) woningoverval Haagwinde Hellevoetsluis
Schrijver:

 

 

Hellevoetsluis – De politie is op zoek naar de verdachten van een woningoverval aan het Haagwinde in Hellevoetsluis. In de nacht van dinsdag op woensdag  kwamen een nog onbekend aantal daders aan de deur bij de bewoner met een mes.

Om 03.55 uur werd de bewoner van een woning aan de Haagwinde wakker van lawaai en hoorde hij in geluiden in zijn huis. Ineens stond er een onbekende man in zijn slaapkamer. Hij bedreigde het slachtoffer met een wapen en dwong hem zijn geld, pinpas en pincode af te geven. Daarna ging de overvaller weg en hij liet het slachtoffer ongedeerd, maar geschrokken achter.

Signalement
De dader was een donkergekleurde man was van ongeveer 1.75 -1.80 meter lang. Hij had een slank postuur en een smal gezicht. De man had een donkere parkajas, een donkere broek en een donkergrijze ribbeltrui aan en droeg een muts. Ook had hij donkere handschoenen aan.

Bel de politie
Het Regionaal Overvallen Team (RTO) kan de hulp van getuigen goed gebruiken. Zag u de dader voor of na de overval of weet u wie hij is? Bel dan het RTO op 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!