Dronken man plast in broek bij staandehouding Capelle aan den IJssel

vrijdag 10 maart 2017 18:18

Capelle aan den IJssel – Medewerkers van Handhaving hebben vrijdagmiddag een flink beschonken man staande gehouden. De man zou voor overlast zorgen en besloten hem te controleren. Echter werd het tijdens het gesprek met de man letterlijk nat onder zijn voeten.

Vanwege zijn dronken toestand had de man niet in de gaten dat hij in zijn broek stond te plassen. Hierdoor liepen zijn schoenen vol. De Handhavers besloten om de man thuis te brengen. Daarnaast wordt er voor de man naar passende hulp gezocht.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dronken man plast in broek bij staandehouding Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Medewerkers van Handhaving hebben vrijdagmiddag een flink beschonken man staande gehouden. De man zou voor overlast zorgen en besloten hem te controleren. Echter werd het tijdens het gesprek met de man letterlijk nat onder zijn voeten.

Vanwege zijn dronken toestand had de man niet in de gaten dat hij in zijn broek stond te plassen. Hierdoor liepen zijn schoenen vol. De Handhavers besloten om de man thuis te brengen. Daarnaast wordt er voor de man naar passende hulp gezocht.

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!