Politie plukt maaltijdbezorger met scooter van snelweg A16 Rotterdam

vrijdag 10 maart 2017 21:43

Rotterdam – De politie heeft vrijdagavond een bezorger van de A16 geplukt. Deze maaltijdcoureur presteerde het om met zijn brommer de snelweg op te rijden. Omdat dit levensgevaarlijk is, kwam een motorrijder van de politie in actie.

De motoragent heeft de jongen van de snelweg begeleid. Of hij ook een bekeuring heeft gekregen is niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie plukt maaltijdbezorger met scooter van snelweg A16 Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft vrijdagavond een bezorger van de A16 geplukt. Deze maaltijdcoureur presteerde het om met zijn brommer de snelweg op te rijden. Omdat dit levensgevaarlijk is, kwam een motorrijder van de politie in actie.

De motoragent heeft de jongen van de snelweg begeleid. Of hij ook een bekeuring heeft gekregen is niet bekend.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!