Politie onderzoekt schietpartij Club Blu Prins Alexanderlaan Rotterdam

zaterdag 11 maart 2017 09:40

Rotterdam – De politie is een onderzoek gestart naar een vechtpartij waarbij mogelijk geschoten zou zijn. Rond zes uur zaterdagmorgen kreeg de politie een melding van onenigheid nabij Club Blu op de Prins Alexanderlaan. Ter plaatse gekomen agenten zagen een aantal verdachte personen en gingen achter ze aan.

Op het Koperpad werden een aantal verdachten aangehouden. Één verdachte brak tijdens zijn vluchtpoging zijn been. In totaal zijn er zeven personen aangehouden. Hij is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de omgeving afgezet en heeft een aantal sporen veiliggesteld. Of er ook daadwerkelijk is geschoten wordt nog onderzocht.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie onderzoekt schietpartij Club Blu Prins Alexanderlaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie is een onderzoek gestart naar een vechtpartij waarbij mogelijk geschoten zou zijn. Rond zes uur zaterdagmorgen kreeg de politie een melding van onenigheid nabij Club Blu op de Prins Alexanderlaan. Ter plaatse gekomen agenten zagen een aantal verdachte personen en gingen achter ze aan.

Op het Koperpad werden een aantal verdachten aangehouden. Één verdachte brak tijdens zijn vluchtpoging zijn been. In totaal zijn er zeven personen aangehouden. Hij is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de omgeving afgezet en heeft een aantal sporen veiliggesteld. Of er ook daadwerkelijk is geschoten wordt nog onderzocht.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!