Politie onderzoekt schietpartij Club Blu Prins Alexanderlaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie is een onderzoek gestart naar een vechtpartij waarbij mogelijk geschoten zou zijn. Rond zes uur zaterdagmorgen kreeg de politie een melding van onenigheid nabij Club Blu op de Prins Alexanderlaan. Ter plaatse gekomen agenten zagen een aantal verdachte personen en gingen achter ze aan.

Op het Koperpad werden een aantal verdachten aangehouden. Één verdachte brak tijdens zijn vluchtpoging zijn been. In totaal zijn er zeven personen aangehouden. Hij is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de omgeving afgezet en heeft een aantal sporen veiliggesteld. Of er ook daadwerkelijk is geschoten wordt nog onderzocht.

- Advertisement -

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd