Spijkernisserbrug gestremd na ongeval tussen vrachtwagen en caravan

maandag 13 maart 2017 09:12

Spijkenisse – Vanwege een ongeval tussen een vrachtwagen en auto met caravan is de Spijkenisserbrug tussen Hoogvliet en Spijkenisse volledig gestremd. De vrachtwagen ramde de caravan en er stond een forse ravage.

Vanwege de rommel op de weg kon het verkeer niet meer passeren. De politie sloot vervolgens de gehele weg af voor het verkeer. Bergingsbedrijf A. Barendregt was snel ter plekke en begon alvast met de rommel op te ruimen. 

Foto : Twitter @BarendregtBV

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Spijkernisserbrug gestremd na ongeval tussen vrachtwagen en caravan
Schrijver:

 

 

Spijkenisse – Vanwege een ongeval tussen een vrachtwagen en auto met caravan is de Spijkenisserbrug tussen Hoogvliet en Spijkenisse volledig gestremd. De vrachtwagen ramde de caravan en er stond een forse ravage.

Vanwege de rommel op de weg kon het verkeer niet meer passeren. De politie sloot vervolgens de gehele weg af voor het verkeer. Bergingsbedrijf A. Barendregt was snel ter plekke en begon alvast met de rommel op te ruimen. 

Foto : Twitter @BarendregtBV

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!