Brandweer rukt uit voor brand bij Hornbach Nieuwerkerk aan den IJssel

dinsdag 14 maart 2017 21:22

Nieuwerkerk aan den IJssel – De brandweer is dinsdagavond met spoed opgeroepen voor een mogelijke brand in het pand van de Hornbach aan de Laan van Avant-Garde. In het pand was een schroeilucht te ruiken waarna de brandweer werd gebeld.

Ter plekke bleek er geen sprake van brand maar dat er mogelijk kortsluiting was ontstaan. Hierop werd de gevel van de Hornbach compleet donker. Volgens 112HM is de winkel alvast gesloten en alle hulpverleners zijn weer retour gegaan.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer rukt uit voor brand bij Hornbach Nieuwerkerk aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Nieuwerkerk aan den IJssel – De brandweer is dinsdagavond met spoed opgeroepen voor een mogelijke brand in het pand van de Hornbach aan de Laan van Avant-Garde. In het pand was een schroeilucht te ruiken waarna de brandweer werd gebeld.

Ter plekke bleek er geen sprake van brand maar dat er mogelijk kortsluiting was ontstaan. Hierop werd de gevel van de Hornbach compleet donker. Volgens 112HM is de winkel alvast gesloten en alle hulpverleners zijn weer retour gegaan.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!