Grote brand in bedrijfspand Ringersstraat Schiedam

dinsdag 14 maart 2017 14:48

SCHIEDAM | Een bedrijfspand aan de Ringersstraat heeft dinsdagmorgen forse schade opgelopen door een felle brand. Al snel bleek het pand van binnen in brand te staan en kwamen de vlammen door het dak van het pand. Enkele personeelsleden wilden het pand niet verlaten maar gingen uiteindelijk onder dwang van de politie toch naar buiten.

De brandweer kwam met groot materieel ter plaatse. Zij hebben de brand snel en vakkundig weten te blussen. Na ongeveer 1,5 uur was de brand onder controle. Ze hebben voor het blussen het COBRA-systeem gebruikt. Dit is een speciale blusmethode die gebruikt wordt om door muren heen te blussen.

De schade door de brand is groot. De oorzaak is nog niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grote brand in bedrijfspand Ringersstraat Schiedam
Schrijver:

 

 

SCHIEDAM | Een bedrijfspand aan de Ringersstraat heeft dinsdagmorgen forse schade opgelopen door een felle brand. Al snel bleek het pand van binnen in brand te staan en kwamen de vlammen door het dak van het pand. Enkele personeelsleden wilden het pand niet verlaten maar gingen uiteindelijk onder dwang van de politie toch naar buiten.

De brandweer kwam met groot materieel ter plaatse. Zij hebben de brand snel en vakkundig weten te blussen. Na ongeveer 1,5 uur was de brand onder controle. Ze hebben voor het blussen het COBRA-systeem gebruikt. Dit is een speciale blusmethode die gebruikt wordt om door muren heen te blussen.

De schade door de brand is groot. De oorzaak is nog niet bekend.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!