Grote brand in bedrijfspand Ringersstraat Schiedam

Date:

Deel bericht:

SCHIEDAM | Een bedrijfspand aan de Ringersstraat heeft dinsdagmorgen forse schade opgelopen door een felle brand. Al snel bleek het pand van binnen in brand te staan en kwamen de vlammen door het dak van het pand. Enkele personeelsleden wilden het pand niet verlaten maar gingen uiteindelijk onder dwang van de politie toch naar buiten.

De brandweer kwam met groot materieel ter plaatse. Zij hebben de brand snel en vakkundig weten te blussen. Na ongeveer 1,5 uur was de brand onder controle. Ze hebben voor het blussen het COBRA-systeem gebruikt. Dit is een speciale blusmethode die gebruikt wordt om door muren heen te blussen.

- Advertisement -

De schade door de brand is groot. De oorzaak is nog niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd