Vrouw zwaargewond na steekpartij Wattstraat Schiedam

Date:

Deel bericht:

SCHIEDAM | Een vrouw is woensdagmiddag zwaargewond geraakt nadat zij werd neergestoken in de Wattstraat. Het slachtoffer werd daar op straat door vermoedelijk haar ex-man neergestoken. haar verwondingen waren dusdanig ernstig dat ze met een spoedtransport naar het ziekenhuis is vervoerd.

De politie heeft nog gezocht naar de verdachte maar kon deze niet meer aantreffen. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben vervolgens in en rondom de woning sporenonderzoek gedaan. De oorzaak van de steekpartij ligt waarschijnlijk in de relationele sfeer. De recherche doet verder onderzoek.

- Advertisement -

Klik op de Tweetlink voor foto’s

Woensdagmiddag is een vrouw zwaargewond geraakt na een steekpartij in de Wattstraat in Schiedam. Voor de steekpartij werd een traumahelikopter en een ambulance gealarmeerd. Het MMT personeel en ambulancepersoneel hebben de vrouw behandeld op straat. Hierna is de vrouw met een spoedtransport vervoerd naar het Erasmus MC. De politiehelikopter heeft een tijdje boven de wijk gevlogen op zoek naar een verdachte. Later heeft de Forensische Opsporing van de politie enkele sporen veilig gesteld in en om de woning voor het onderzoek.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Enorme ravage nadat metro’s tegen omgevallen boom aan rijden in Rotterdam!

Rotterdam - Op de metrolijn richting Metrostation Slinge is maandagavond een grote boom omgevallen. De boom viel door...

Forse rookontwikkeling bij brand in portiek Asterlo Rotterdam

Rotterdam - In een kelderbox van een portiekwoning aan de Asterlo in Rotterdam is zondagavond rond 22.22 uur...

Politie onderzoek na te water raken man Weizigtpark Dordrecht

Dordrecht - Vrijdagavond omstreeks 23:30 uur zijn de hulpdiensten groots gealarmeerd voor een persoon te water in het...

OM eist 14 jaar cel voor Youness el K. voor moord op Knut Rietveld

Rotterdam, 7 juni 2024 - Het Openbaar Ministerie (OM) heeft een gevangenisstraf van 14 jaar geëist tegen de...