Vrouw zwaargewond na steekpartij Wattstraat Schiedam

Date:

Deel bericht:

SCHIEDAM | Een vrouw is woensdagmiddag zwaargewond geraakt nadat zij werd neergestoken in de Wattstraat. Het slachtoffer werd daar op straat door vermoedelijk haar ex-man neergestoken. haar verwondingen waren dusdanig ernstig dat ze met een spoedtransport naar het ziekenhuis is vervoerd.

De politie heeft nog gezocht naar de verdachte maar kon deze niet meer aantreffen. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben vervolgens in en rondom de woning sporenonderzoek gedaan. De oorzaak van de steekpartij ligt waarschijnlijk in de relationele sfeer. De recherche doet verder onderzoek.

- Advertisement -

Klik op de Tweetlink voor foto’s

Woensdagmiddag is een vrouw zwaargewond geraakt na een steekpartij in de Wattstraat in Schiedam. Voor de steekpartij werd een traumahelikopter en een ambulance gealarmeerd. Het MMT personeel en ambulancepersoneel hebben de vrouw behandeld op straat. Hierna is de vrouw met een spoedtransport vervoerd naar het Erasmus MC. De politiehelikopter heeft een tijdje boven de wijk gevlogen op zoek naar een verdachte. Later heeft de Forensische Opsporing van de politie enkele sporen veilig gesteld in en om de woning voor het onderzoek.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd

Hotelmedewerker geslagen met hamer bij overval Grote Kerkplein Rotterdam

Rotterdam - Een hotelmedewerker van een hotel aan het Grote Kerkplein in Rotterdam is donderdagochtend gewond geraakt bij...

Agressieve slachtoffers met handboeien om in ambulance afgevoerd na ongeluk Havenstraat Schiedam

Schiedam - De politie heeft na een zware aanrijding op de Havenstraat in Schiedam met twee ambulances mee...

Grote uitslaande brand in bedrijfswoning Onderweg Rotterdam.

Rotterdam - In een bedrijfswoning aan de Onderweg in Rotterdam-Nesselande is woensdagmiddag rond 17.30 uur een grote brand...

Vijf lichtgewonden bij steekpartij Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een ruzie tussen vijf personen op de Strevelsweg in Rotterdam zijn alle vijf de mannen...