Vrouw zwaargewond na steekpartij Wattstraat Schiedam

woensdag 15 maart 2017 22:52

SCHIEDAM | Een vrouw is woensdagmiddag zwaargewond geraakt nadat zij werd neergestoken in de Wattstraat. Het slachtoffer werd daar op straat door vermoedelijk haar ex-man neergestoken. haar verwondingen waren dusdanig ernstig dat ze met een spoedtransport naar het ziekenhuis is vervoerd.

De politie heeft nog gezocht naar de verdachte maar kon deze niet meer aantreffen. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben vervolgens in en rondom de woning sporenonderzoek gedaan. De oorzaak van de steekpartij ligt waarschijnlijk in de relationele sfeer. De recherche doet verder onderzoek.

Klik op de Tweetlink voor foto’s

Woensdagmiddag is een vrouw zwaargewond geraakt na een steekpartij in de Wattstraat in Schiedam. Voor de steekpartij werd een traumahelikopter en een ambulance gealarmeerd. Het MMT personeel en ambulancepersoneel hebben de vrouw behandeld op straat. Hierna is de vrouw met een spoedtransport vervoerd naar het Erasmus MC. De politiehelikopter heeft een tijdje boven de wijk gevlogen op zoek naar een verdachte. Later heeft de Forensische Opsporing van de politie enkele sporen veilig gesteld in en om de woning voor het onderzoek.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw zwaargewond na steekpartij Wattstraat Schiedam
Schrijver:

 

 

SCHIEDAM | Een vrouw is woensdagmiddag zwaargewond geraakt nadat zij werd neergestoken in de Wattstraat. Het slachtoffer werd daar op straat door vermoedelijk haar ex-man neergestoken. haar verwondingen waren dusdanig ernstig dat ze met een spoedtransport naar het ziekenhuis is vervoerd.

De politie heeft nog gezocht naar de verdachte maar kon deze niet meer aantreffen. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben vervolgens in en rondom de woning sporenonderzoek gedaan. De oorzaak van de steekpartij ligt waarschijnlijk in de relationele sfeer. De recherche doet verder onderzoek.

Klik op de Tweetlink voor foto’s

Woensdagmiddag is een vrouw zwaargewond geraakt na een steekpartij in de Wattstraat in Schiedam. Voor de steekpartij werd een traumahelikopter en een ambulance gealarmeerd. Het MMT personeel en ambulancepersoneel hebben de vrouw behandeld op straat. Hierna is de vrouw met een spoedtransport vervoerd naar het Erasmus MC. De politiehelikopter heeft een tijdje boven de wijk gevlogen op zoek naar een verdachte. Later heeft de Forensische Opsporing van de politie enkele sporen veilig gesteld in en om de woning voor het onderzoek.

 

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Ridderkerk - Op de A38 is in de bocht naar de A16 een vrachtwagen gekanteld. Volgens omstanders zou de vrachtwagen te hard hebben gereden en daarna zijn gekanteld. De bestuurder kwam door het ongeval bekneld te zitten in het voertuig. De brandweer is ter plaatse en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!