Bouwcontainer in de brand Brahmsstraat Capelle aan den IJssel

vrijdag 17 maart 2017 16:11

Capelle aan den IJssel – De brandweer is vrijdagmiddag om 15:30 uur opgeroepen voor een containerbrand aan de Brahmsstraat in Capelle ’s Gravenland. Dit betrof een bouwcontainer op de parkeerplaats. Buurtbewoners hadden al geprobeerd met een brandblusser de brand proberen te blussen. 

 

De brandweerlieden hebben hierna de verder de brand geblust waarna deze na een klein half uurtje weer terug konden naar de brandweerkazerne.

 

Foto’s : Jeroen van Zomeren

 

 

0 reacties

Bouwcontainer in de brand Brahmsstraat Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – De brandweer is vrijdagmiddag om 15:30 uur opgeroepen voor een containerbrand aan de Brahmsstraat in Capelle ’s Gravenland. Dit betrof een bouwcontainer op de parkeerplaats. Buurtbewoners hadden al geprobeerd met een brandblusser de brand proberen te blussen. 

 

De brandweerlieden hebben hierna de verder de brand geblust waarna deze na een klein half uurtje weer terug konden naar de brandweerkazerne.

 

Foto’s : Jeroen van Zomeren

 

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!