Brandende vrachtwagen zorgt voor veel rookontwikkeling A20 Rotterdam

vrijdag 17 maart 2017 13:49

ROTTERDAM | Een brandende vrachtwagen heeft vanmorgen forse rookontwikkeling gezorgd op de A20. De vrachtwagen was op de doelgroepenstrook richting Hoek van Holland in brand gevlogen. De brandweer kwam vervolgens snel ter plaatse om de brand te blussen.

De brand ging gepaard met veel rook. Hierdoor ondervondt het verkeer enige tijd hinder en werd de snelheid tijdelijk aangepast. Omdat de vrachtwagen niet op de hoofdrijbaan stond viel de vertraging voor het verkeer mee. Een berger heeft de vrachtwagen meegenomen.

Foto : Joyce van der Stel

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandende vrachtwagen zorgt voor veel rookontwikkeling A20 Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM | Een brandende vrachtwagen heeft vanmorgen forse rookontwikkeling gezorgd op de A20. De vrachtwagen was op de doelgroepenstrook richting Hoek van Holland in brand gevlogen. De brandweer kwam vervolgens snel ter plaatse om de brand te blussen.

De brand ging gepaard met veel rook. Hierdoor ondervondt het verkeer enige tijd hinder en werd de snelheid tijdelijk aangepast. Omdat de vrachtwagen niet op de hoofdrijbaan stond viel de vertraging voor het verkeer mee. Een berger heeft de vrachtwagen meegenomen.

Foto : Joyce van der Stel

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!