Inbrekers snel gepakt door alerte getuige Sint-Maartensdijkstraat Rotterdam

vrijdag 17 maart 2017 14:35

ROTTERDAM | De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag twee mannen aangehouden voor inbraak in een schuur aan de Sint-Maartensdijkstraat. Een getuige zag dat de mannen op het dak van een schuur waren geklommen en belde de politie.

Snel ter plaatse gekomen agenten wisten de twee achter de betreffende woning aan te houden. Ze hadden onder andere inbrekersgereedschap bij zich. Het gaat om twee mannen van 29 en 33 jaar oud, beiden hadden ze geen vaste woon- of verblijfplaats. Ze zitten nog vast.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Inbrekers snel gepakt door alerte getuige Sint-Maartensdijkstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM | De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag twee mannen aangehouden voor inbraak in een schuur aan de Sint-Maartensdijkstraat. Een getuige zag dat de mannen op het dak van een schuur waren geklommen en belde de politie.

Snel ter plaatse gekomen agenten wisten de twee achter de betreffende woning aan te houden. Ze hadden onder andere inbrekersgereedschap bij zich. Het gaat om twee mannen van 29 en 33 jaar oud, beiden hadden ze geen vaste woon- of verblijfplaats. Ze zitten nog vast.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!