Jongen wenst handhavers groot scala ziektes toe Capelseweg Capelle aan den IJssel

vrijdag 17 maart 2017 00:16

CAPELLE AAN DEN IJSSEL | Donderdagmiddag maakte een glaswagen een noodstop waardoor een aantal glasplaten op de Capelseweg terecht kwamen. Toegesnelde handhavers boden ter plaatse hulp en regelden ook het verkeer. Terwijl zij bezig waren fietste een jongen meermaals langs, waarbij hij de handhavers uitmaakte met een groot aantal ziektes en misselijkmakende verwensingen. 

Een eenheid in burgerkleding kwam eveneens ter plaatse en kon de jongen onverwachts tot stoppen dwingen. Die had hij niet aan zien komen. De jongen is direct aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. 

Hij verklaarde later dat het een grap was en dat zij zich maar beter met andere zaken bezig konden houden. Of hij fout zat? Ach, ze moesten maar niet zo moeilijk doen. “Ik mag alles zeggen.” Daar dachten de handhavers en ook omstanders anders over. Zij konden deze misselijkmakende ‘grap’ in ieder geval niet waarderen. De jongen zal zich later voor zijn buitensporige gedrag bij de rechter moeten verantwoorden. Bij deze bedanken de handhavers ook de getuigen die zich spontaan bij ons meldden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Jongen wenst handhavers groot scala ziektes toe Capelseweg Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

CAPELLE AAN DEN IJSSEL | Donderdagmiddag maakte een glaswagen een noodstop waardoor een aantal glasplaten op de Capelseweg terecht kwamen. Toegesnelde handhavers boden ter plaatse hulp en regelden ook het verkeer. Terwijl zij bezig waren fietste een jongen meermaals langs, waarbij hij de handhavers uitmaakte met een groot aantal ziektes en misselijkmakende verwensingen. 

Een eenheid in burgerkleding kwam eveneens ter plaatse en kon de jongen onverwachts tot stoppen dwingen. Die had hij niet aan zien komen. De jongen is direct aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. 

Hij verklaarde later dat het een grap was en dat zij zich maar beter met andere zaken bezig konden houden. Of hij fout zat? Ach, ze moesten maar niet zo moeilijk doen. “Ik mag alles zeggen.” Daar dachten de handhavers en ook omstanders anders over. Zij konden deze misselijkmakende ‘grap’ in ieder geval niet waarderen. De jongen zal zich later voor zijn buitensporige gedrag bij de rechter moeten verantwoorden. Bij deze bedanken de handhavers ook de getuigen die zich spontaan bij ons meldden.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!