woensdag, juli 6, 2022
12 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Jongen wenst handhavers groot scala ziektes toe Capelseweg Capelle aan den IJssel

- advertentie -

CAPELLE AAN DEN IJSSEL | Donderdagmiddag maakte een glaswagen een noodstop waardoor een aantal glasplaten op de Capelseweg terecht kwamen. Toegesnelde handhavers boden ter plaatse hulp en regelden ook het verkeer. Terwijl zij bezig waren fietste een jongen meermaals langs, waarbij hij de handhavers uitmaakte met een groot aantal ziektes en misselijkmakende verwensingen. 

Een eenheid in burgerkleding kwam eveneens ter plaatse en kon de jongen onverwachts tot stoppen dwingen. Die had hij niet aan zien komen. De jongen is direct aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. 

Hij verklaarde later dat het een grap was en dat zij zich maar beter met andere zaken bezig konden houden. Of hij fout zat? Ach, ze moesten maar niet zo moeilijk doen. “Ik mag alles zeggen.” Daar dachten de handhavers en ook omstanders anders over. Zij konden deze misselijkmakende ‘grap’ in ieder geval niet waarderen. De jongen zal zich later voor zijn buitensporige gedrag bij de rechter moeten verantwoorden. Bij deze bedanken de handhavers ook de getuigen die zich spontaan bij ons meldden.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -