Ruim 70 bekeuringen na aanpak scooteroverlast Molenvliet Rotterdam

Date:

Share post:

ROTTERDAM – De politie heeft afgelopen donderdag op verzoek van omwonenden van de Molenvliet en de Smeetlandseweg een scootercontrole gehouden. De controle werd in samenwerking met Stadstoezicht, Arbeidsinspectie en de RDW gehouden. Ruim 145 scooters werden er tussen 15.00 en 22.00 uur gecontroleerd. De actie vond plaats na klachten van bewoners.

De politie heeft ruim 70 bekeuringen uitgedeeld. Ook maaltijdbezorgers kregen een controle van onder andere de arbeidsinspectie. De bekeuringen werden uitgedeeld voor onder andere rijden door rood licht, rijden zonder rijbewijs en te hard rijden uitgedeeld. Al met al een succesvolle actie om scooteroverlast aan te pakken.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd