Ruim 70 bekeuringen na aanpak scooteroverlast Molenvliet Rotterdam

vrijdag 17 maart 2017 14:31

ROTTERDAM – De politie heeft afgelopen donderdag op verzoek van omwonenden van de Molenvliet en de Smeetlandseweg een scootercontrole gehouden. De controle werd in samenwerking met Stadstoezicht, Arbeidsinspectie en de RDW gehouden. Ruim 145 scooters werden er tussen 15.00 en 22.00 uur gecontroleerd. De actie vond plaats na klachten van bewoners.

De politie heeft ruim 70 bekeuringen uitgedeeld. Ook maaltijdbezorgers kregen een controle van onder andere de arbeidsinspectie. De bekeuringen werden uitgedeeld voor onder andere rijden door rood licht, rijden zonder rijbewijs en te hard rijden uitgedeeld. Al met al een succesvolle actie om scooteroverlast aan te pakken.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ruim 70 bekeuringen na aanpak scooteroverlast Molenvliet Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – De politie heeft afgelopen donderdag op verzoek van omwonenden van de Molenvliet en de Smeetlandseweg een scootercontrole gehouden. De controle werd in samenwerking met Stadstoezicht, Arbeidsinspectie en de RDW gehouden. Ruim 145 scooters werden er tussen 15.00 en 22.00 uur gecontroleerd. De actie vond plaats na klachten van bewoners.

De politie heeft ruim 70 bekeuringen uitgedeeld. Ook maaltijdbezorgers kregen een controle van onder andere de arbeidsinspectie. De bekeuringen werden uitgedeeld voor onder andere rijden door rood licht, rijden zonder rijbewijs en te hard rijden uitgedeeld. Al met al een succesvolle actie om scooteroverlast aan te pakken.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!