Man aangehouden voor poging doodslag na inrijden op Handhaver Capelle

zaterdag 18 maart 2017 00:23

Capelle aan den IJssel – Een man is vrijdagavond aangehouden nadat hij geprobeerd heeft een Biker van handhaving van zijn fiets te rijden. De man werd op de Merelhoven aan een controle onderworpen. Daar was hij niet van gediend en reed vervolgens in op de Biker van handhaving.

De Biker kon zichzelf gelukkig in veiligheid brengen maar raakte wel lichtgewond, het letsel valt gelukkig mee. De man werd vervolgens met verzet aangehouden en wordt inmiddels verdacht van poging doodslag. Dit komt door dat hij bewust is ingereden op de handhaver.

Morgen meer informatie .

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man aangehouden voor poging doodslag na inrijden op Handhaver Capelle
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een man is vrijdagavond aangehouden nadat hij geprobeerd heeft een Biker van handhaving van zijn fiets te rijden. De man werd op de Merelhoven aan een controle onderworpen. Daar was hij niet van gediend en reed vervolgens in op de Biker van handhaving.

De Biker kon zichzelf gelukkig in veiligheid brengen maar raakte wel lichtgewond, het letsel valt gelukkig mee. De man werd vervolgens met verzet aangehouden en wordt inmiddels verdacht van poging doodslag. Dit komt door dat hij bewust is ingereden op de handhaver.

Morgen meer informatie .

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!