Lichaam van vermiste schipper door dregteam aangetroffen Maashaven Rotterdam

maandag 20 maart 2017 14:09

Rotterdam – Vrijwilligers van dregteam SOAD hebben het lichaam van een vermiste schipper aangetroffen. Zondagmiddag werd er op de kade een telefoon aangetroffen zonder de eigen daarvan. De politie startte direct een zoekactie in het water en schakelde daarvoor de hulp van het dregteam in. 

Enkele uren later werd het vermiste lichaam van de man aangetroffen in het water langs de Maashaven. Het lichaam van de 61-jarige schipper uit Maasbracht werd geborgen en de familie van het slachtoffer is in kennis gesteld. De politie gaat uit van een noodlottig ongeluk.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Lichaam van vermiste schipper door dregteam aangetroffen Maashaven Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Vrijwilligers van dregteam SOAD hebben het lichaam van een vermiste schipper aangetroffen. Zondagmiddag werd er op de kade een telefoon aangetroffen zonder de eigen daarvan. De politie startte direct een zoekactie in het water en schakelde daarvoor de hulp van het dregteam in. 

Enkele uren later werd het vermiste lichaam van de man aangetroffen in het water langs de Maashaven. Het lichaam van de 61-jarige schipper uit Maasbracht werd geborgen en de familie van het slachtoffer is in kennis gesteld. De politie gaat uit van een noodlottig ongeluk.

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!