Meisje (3) gewond na steekpartij Admiraal de Ruyterlaan Uithoorn

Date:

Deel bericht:

UITHOORN | Bij een steekpartij in een woning aan de Admiraal de Ruyterlaan is een 3-jarig meisje gewond geraakt. Het meisje werd met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht. Vlak erna zou een vrouw om de vlucht zijn geslagen. De politie heeft een helikopter ingezet om haar op te sporen.

De politie heeft via Burgernet direct haar signalement verspreid. Niet veel later werd een traumahelikopter naar de Beellaan in Uithoorn gestuurd. Aldaar zou er sprake zijn van een reanimatie. Deze straat ligt zon 300 meter van de woning waar de steekpartij heeft plaatsgevonden. Volgens de eerste berichten is er iemand van de flat gesprongen. De politie kon nog niet bevestigen of er een relatie is tot de twee incidenten.

- Advertisement -

De straat is afgezet en medewerkers van Forensische Opsporing zijn een onderzoek gestart. Zowel in de Admiraal de Ruyterlaan en aan de Beellaan worden sporen veiliggesteld.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd