Meisje (3) gewond na steekpartij Admiraal de Ruyterlaan Uithoorn

dinsdag 21 maart 2017 20:49

UITHOORN | Bij een steekpartij in een woning aan de Admiraal de Ruyterlaan is een 3-jarig meisje gewond geraakt. Het meisje werd met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht. Vlak erna zou een vrouw om de vlucht zijn geslagen. De politie heeft een helikopter ingezet om haar op te sporen.

De politie heeft via Burgernet direct haar signalement verspreid. Niet veel later werd een traumahelikopter naar de Beellaan in Uithoorn gestuurd. Aldaar zou er sprake zijn van een reanimatie. Deze straat ligt zon 300 meter van de woning waar de steekpartij heeft plaatsgevonden. Volgens de eerste berichten is er iemand van de flat gesprongen. De politie kon nog niet bevestigen of er een relatie is tot de twee incidenten.

De straat is afgezet en medewerkers van Forensische Opsporing zijn een onderzoek gestart. Zowel in de Admiraal de Ruyterlaan en aan de Beellaan worden sporen veiliggesteld.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Meisje (3) gewond na steekpartij Admiraal de Ruyterlaan Uithoorn
Schrijver:

 

 

UITHOORN | Bij een steekpartij in een woning aan de Admiraal de Ruyterlaan is een 3-jarig meisje gewond geraakt. Het meisje werd met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht. Vlak erna zou een vrouw om de vlucht zijn geslagen. De politie heeft een helikopter ingezet om haar op te sporen.

De politie heeft via Burgernet direct haar signalement verspreid. Niet veel later werd een traumahelikopter naar de Beellaan in Uithoorn gestuurd. Aldaar zou er sprake zijn van een reanimatie. Deze straat ligt zon 300 meter van de woning waar de steekpartij heeft plaatsgevonden. Volgens de eerste berichten is er iemand van de flat gesprongen. De politie kon nog niet bevestigen of er een relatie is tot de twee incidenten.

De straat is afgezet en medewerkers van Forensische Opsporing zijn een onderzoek gestart. Zowel in de Admiraal de Ruyterlaan en aan de Beellaan worden sporen veiliggesteld.

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!