Capellenaar (32) aangehouden voor brand in woning Bongerd Capelle aan den IJssel

woensdag 22 maart 2017 20:06

Capelle aan den IJssel – De politie heeft een 32-jarige Capellenaar aangehouden voor de brand aan de Bongerd van afgelopen dinsdagmorgen. De brandweer werd rond zes uur in de ochtend gealarmeerd voor een uitslaande woningbrand. Bij aankomst werd er al direct rekening gehouden met brandstichting.

Omstreeks 08.00 uur hielden agenten op de Sjanghailaan de man aan. Hij had even daarvoor een auto vernield. De verdachte is de mogelijke bewoner van het pand. Hij is aangehouden en zit nog vast.  Door de brand moesten een aantal mensen hun woningen uit. Ook is er door de brand een enorme schade ontstaan aan de woning en daar om heen.

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Capellenaar (32) aangehouden voor brand in woning Bongerd Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – De politie heeft een 32-jarige Capellenaar aangehouden voor de brand aan de Bongerd van afgelopen dinsdagmorgen. De brandweer werd rond zes uur in de ochtend gealarmeerd voor een uitslaande woningbrand. Bij aankomst werd er al direct rekening gehouden met brandstichting.

Omstreeks 08.00 uur hielden agenten op de Sjanghailaan de man aan. Hij had even daarvoor een auto vernield. De verdachte is de mogelijke bewoner van het pand. Hij is aangehouden en zit nog vast.  Door de brand moesten een aantal mensen hun woningen uit. Ook is er door de brand een enorme schade ontstaan aan de woning en daar om heen.

 

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!