Capellenaar (32) aangehouden voor brand in woning Bongerd Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – De politie heeft een 32-jarige Capellenaar aangehouden voor de brand aan de Bongerd van afgelopen dinsdagmorgen. De brandweer werd rond zes uur in de ochtend gealarmeerd voor een uitslaande woningbrand. Bij aankomst werd er al direct rekening gehouden met brandstichting.

Omstreeks 08.00 uur hielden agenten op de Sjanghailaan de man aan. Hij had even daarvoor een auto vernield. De verdachte is de mogelijke bewoner van het pand. Hij is aangehouden en zit nog vast.  Door de brand moesten een aantal mensen hun woningen uit. Ook is er door de brand een enorme schade ontstaan aan de woning en daar om heen.

- Advertisement -

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd