Meerdere personen uit woning gehaald bij melding CO Vinkenlaan Noordwijk

Date:

Deel bericht:

Noordwijk – Woensdagavond 22 maart zijn de politie, brandweer én ambulancedienst gealarmeerd voor een melding koolmonoxide/CO in een woning aan de Vinkenlaan in Noordwijk.

Alle hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen waarna de brandweer direct een onderzoek in de woning heeft ingesteld. Diverse personen die in de woning aanwezig waren zijn na het doen van de melding zelfstandig de woning uitgegaan in afwachting op de gealarmeerde hulpdiensten. Een tweetal ambulance’s zijn voor dit incident ter plaatse gekomen, een dokterspraktijkwagen was al eerder ter plaatse. Een vijftal personen welke in de woning aanwezig waren zijn door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel gecontroleerd.

- Advertisement -

Foto’s : Koen Jongen

[asmedia_gmaps lat=’52.2333537′ lng=’4.440395800000033′ zoom=’12’ height=’300px’ width=’100%’]

- Advertisement -

Gerelateerd